skip to Main Content
0113 344161
Kloosterweg 2, Kapelle

intra: zo divers

Specialisten in diversiteit, dat zijn de vakmensen van Intra Interieurbouw. Kwaliteit en maatwerk in interieur. Intra Interieurbouw beschikt over een enorme schat aan ervaring in het ontwerpen, begeleiden én bouwen van maatwerk- en projectinterieurs. Voor de detailhandel, het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en particulieren. Vanuit onze showroom én meubelmakerij in Kapelle leveren we kwaliteit en maatwerk voor verschillende sectoren: winkels, bedrijven, scholen, zorginstellingen en particuliere woningen.

uw wensen

Intra Interieurbouw werkt al ruim 30 jaar aan de mooiste interieurprojecten voor verschillende opdrachtgevers. Of we nu samenwerken met de aannemer, een interieurarchitect of rechtstreeks met een particuliere opdrachtgever aan tafel zitten, we bouwen aan uw wensen. We koppelen onze kennis en ervaring aan uw eisen, uw wensen én aan uw budget. Deze vertalen we zo praktisch, creatief en flexibel mogelijk. Uw vaste contactpersoon binnen ons bedrijf ondersteunt en begeleidt u hier van a tot z bij.

zo doen we dat

Vanaf de eerste tekening tot aan het eindproduct werkt er één team aan uw opdracht of interieur. De specialisten van Intra Interieurbouw beschikken allemaal over de juiste expertise en ervaring om uw opdracht tot een prachtig eindresultaat te brengen. Vakmanschap en passie worden gecombineerd in kwaliteit voor uw interieur.

onze meubelmakerij

Onze meubelmakers zijn vakmensen, ons indrukwekkende high-tech machinepark maakt het mogelijk om dit ambachtelijk vakmanschap te combineren met de modernste techniek. Complete projectinterieurs en kleinmeubelen worden hier vervaardigd. Uiteraard leveren en monteren we uw interieur ter plaatse af. Van de eerste schets tot het eindresultaat begeleiden we uw opdracht met de grootst mogelijke zorg.

ons werk

winkels

Een optimale en verkoopgerichte presentatie van uw producten of artikelen..

zorg

Binnen zorginstellingen is het interieur van grote toegevoegde waarde op de (patiënt)beleving..

bedrijven

Een effeciënt interieur, een goede workflow, ergonomisch geoptimaliseerd én bijzonder..

scholen

Uitdagend, sfeervol, inspirerend en prikkelend maar bovendien veilig..

woningen

Een kleinmeubel op maat, een walk-in-closet of een complete keuken..

projecten

Voor een (tijdelijk) interieur of de inrichting van een project is vaak een specifieke behoefte..

Back To Top